06.11.2023

STILL POWER OF INNOVATION – deň plný inovácií

5. október 2023 / Trnava
Osobný kontakt so zákazníkmi, ich spätná väzba, príležitosť odovzdať im informácie a rady, ale tiež neformálne rozhovory sú podstatnou súčasťou komunikácie spoločnosti STILL Slovensko s dlhoročnými aj novými zákazníkmi. V príjemnej atmosfére sa niesol aj „zákaznícky deň“ na začiatku októbra v priestoroch pri Trnave s názvom POWER OF INNOVATION.

STILL ako tradičný výrobca špičkovej manipulačnej techniky so 100 ročnou tradíciou a dodávateľ inovatívnych riešení v intralogistike odovzdal účastníkom eventu množstvo zaujímavých informácii o produktoch zo svojho portfólia a tiež o možnostiach, ako čo najviac zefektívniť intralogistické procesy v prevádzkach rôzneho typu. To všetko v príjemnej priateľskej atmosfére, ktorú z pódia podporil známy dlhoročný automobilový novinár a moderátor Rasťo Chvála.

Program eventu bol rozdelený do dvoch hlavných blokov prezentácií. V prvom bloku sa na pódiu vystriedali špecialisti STILL Slovensko pre oblasť automatizácie - Andrej Barták (Sales Engineer -Advanced Applications) odprezentoval referenčný projekt zatiaľ na Slovensku ojedinelej plnej statickej automatizácie, ktorý STILL realizoval v spoločnosti ZKW Krušovce. Na rad sa dostali aj elektrické vozíky dvoch nových línií - Xcellence a Classic Line, ktoré predstavil Matej Hrnčár (Key Account Manager) a porovnal základné rozdiely a výhody vozíkov RCE a RXE. Expert na bezpečnosť a servisný predajca Miroslav Štefkovič zase odprezentoval tému pasívna bezpečnosť na príklade referenčného projektu pre spoločnosť Danfoss Power Solutions, v ktorom STILL vyriešil situáciu v neprehľadnom tuneli naprojektovaním viacerých bezpečnostných a signalizačných prvkov.

Popri tej odbornejšej a vážnejšej časti programu mohli účastníci počas celého dňa odbiehať do STILL produktových zón, v ktorej si otestovali, ako funguje umelá inteligencia, videli ukážky automatizovaných riešení či projekciu asistenčných systémov a samozrejmosťou bola možnosť zblízka si pozrieť a vyskúšať elektrické vozíky STILL alebo sa zabaviť vo FUN zóne.

V druhom informačnom bloku odprezentoval z pódia Andrej Barták (Sales Engineer -Advanced Applications) ďalší veľmi zaujímavý a úspešný projekt automatizácie z praxe – tento raz mobilnej automatizácie od STILL pre spoločnosť CIBI, výrobcu zdravých pochutín s vývozom do celého sveta. Vďaka produktovému špecialistovi STILL Slovensko, Mariánovi Vernarcovi, sa účastníci dozvedeli podrobné informácie o Li-Ion technológii, ktorá je čoraz populárnejšia nielen pre svoju ekologickosť, ale tiež pre omnoho vyššiu efektívnosť vďaka rýchlemu nabíjaniu batérie kedykoľvek počas pracovnej smeny. Odborné prezentácie s použitím názorných ukážok z praxe zakončil prednáškou o aktívnej bezpečnosti expert na bezpečnosť a servisný predajca Miroslav Štefkovič. Pri oboch blokoch s prezentáciami mali účastníci možnosť klásť otázky, na ktoré im špecialisti STILL ochotne odpovedali.

Deň plný inovácií pre zákazníkov STILL Slovensko „POWER OF INNOVATION“ priniesol nielen množstvo zaujímavých informácií a zážitkov, ale tiež dobrý pocit z osobného kontaktu a spätnej väzby, ktorá je podstatnou súčasťou cesty k obojstrannej maximálnej spokojnosti. Ak ste boli súčasťou tohto dňa, ďakujeme, a tešíme sa niekedy nabudúce. Váš STILL